Horoskop za 2015. godinu


Horoskop za 2015. godinu



Ovan


Ovnovi, 2015. - ta je vasa godina. Nema toga sto vam nece poci za rukom. Imacete puno posla, radicete jos vise za jos bolju platu, a oni koji su nezaposleni, konacno ce naci posao . Ukazace vam se puno prilika, pa ne cekajte da se same dese i rese, vec ih iskoristite, angazujte se maksimalno i rezultat nece izostati.

Veliki planovi ce se ostvariti, a ako ste godinama unazad prizeljkivali nov stan, auto ili nesto slicno, u ovoj godini biste to mogli sebi i da priustite. Bicete srecni u ovoj 2015 - oj godini, i za to mozete da zahvalite dobrocudnoj planeti Jupiteru. Maksimalno cete moci da se pokazete na poslu, u ljubavi i bilo kojoj drugoj sferi zivota. Uz malo napora, bice puno lepih prilika i rezultata.

Cak i ukoliko imate neke nerasciscene racune sa drzavom, neplacen porez, dugovanja, sudske sporove, sve ce se to ove godine zavrsiti u vasu korist. Moci cete da se okrenete sebi i da istinski uzivate u svim onim stvarima koje volite, da se zabavljate i uzivate u zivotu. Obnovicete energiju i prikupiti planove za sledeci period. Mnogi Ovnovi ce doziveti pravu transformaciju, ali u onom pozitivnom smislu. Sve ono sto za vas nema vise vaznost, ostavicete daleko iza sebe. Bez kompromisa, vi idete dalje. Nemojte samo ici protiv sebe, budite ispravni i cuda ce se desavati. Ovnovi, iskoristite maksimalno ovu godinu.


Bik


Bikovima ce ovo biti jako turbolentna godina, sa velikim izazovima. U jednoj godini , dozivece dva potpuno razlicita perioda. Pozabavice se sobom i pokusace da shvate svoju sustinu, kao i sustinu ljudi iz njihovog okruzenja. Bicete podvrgnuti raznim iskusenjima, ali na srecu, vecina vas ce ih uspesno savladati. Porodica ce takodje biti na meti, pa kako Jupiter prolazi kroz vasu kucu, pozabavicete se i pitanjima vezanim za porodicu, brak i decu. 

Mnogi ce pozeleti da se skrase u ozbiljnoj vezi, da stabilizuju odnose sa voljenom osobom, a oni koji su sami, pozelece pored sebe nekog na duze staze. Oni koji su vec u braku, ove godine ce ucvrstiti odnos i poboljsati ga. Prva polovina godine je takodje dobra i za duzi odmor, ili neko putovanje. Ako mozete, iskoristite ovaj period za to, jer vec od proleca situacija na poslu se zahuktava.

Druga polovina 2015. -te godine je povoljnija za poslovne prilike. Bicete efikasniji, i ubiracete plodove svoga rada, gde vas ocekuju i moguca unapredjenja. Moze se desiti i da kupite stan ili kucu, i resite svoje nestabilno stambeno pitanje. Oni koji su to pitanje vec resili, svakako ce razmisljati o prosirenju ili renoviranju. U ovoj godini nemojte ostavljati nedovrsene poslove, vec sve resite na vreme. Izbegavajte prekomernu hranu, jer bi vam ova godina mogla doneti povecanje tezine.


Blizanci


Blizanci ce ove 2015. - te godine imati prilike da putuju vise nego obicno, a neki ce cak uspeti i da sebi obezbede dugo ocekivani auto, sa kojim ce moci da posete zeljene destinacije. Stambeno pitanje koje vas je mucilo do skoro, takodje moze u ovoj godini da se resi, pod uslovom da budete uporni. Stvorice se mnoge povoljne okolnosti u raznim sferama i od vas se ocekuje da preuzmete inicijativu, i da ne ustuknete. 

Poslovno ce sve biti moguce, i mozda cete zapoceti posao koji ce zahtevati vase usavrsavanje i obrazovanje, i gde cete morati da ulozite mnogo rada i truda. Ali ne odustajte, rezultati ce ubrzo biti vidljivi. Mnogi Blizanci odbacice svoje ruzicaste naocare i realno ce sagledati osobe sa kojima su. Sve ono sto nije valjalo, ostavice iza sebe, i krenuce u nove pocetke, a ukoliko shvate da su te osobe vredne, potrudice se vise nego obicno da ih sacuvaju.

Neki Blizanci ce upoznati nove ljude koji ce na njih imati toliko mnogo uticaja, da ce im se totalno promeniti nacin zivota. Bicete promenjlivog raspolozenja, a pod uticajem Urana, neki Blizanci ce doziveti neocekivane promene, dok ce se mnogi ostvariti kroz prosirenje porodice u drugoj polovini godine. 


Rak


Rakovima ce biti potrebna sva raspoloziva pomoc u ovoj godini, pa je nemojte odbijati. Mnoge odluke odnosice se na "sve ili nista" , "sad ili odmah". Bez tih odluka, ova godina moze biti jako teska za vas. Ukoliko ih budete donosili na vreme i onako kako treba, mozete ovu godinu pretvoriti u jednu vrlo lepu i bajkovitu. Moracete sebi da postavite jako teska pitanja, na koja iz nekih razloga do sada niste imali odgovore. i da skinete svoje ruzicaste naocare i zapitate se da li ste uradili sve sto je u vasoj moci, kao i da li je sve to zaista vredno?

Svaki napor koji budete ulozili u ovoj godini itekako ce vam se isplatiti. Ako uspete da presecete neke stvari, moci cete lakse da disete, i otvorice vam se novi vidici, novi putevi i neka nova saznanja Ukoliko ipak ne uspete da smognete snage, ni naredne godine nece biti povoljne za vas. Vrtecete se u zacaranom krugu jos dugo vremena. Zato iskoristite ovu 2015.- tu godinu za resavanje kljucnih pitanja iz vaseg zivota.

U ljubavi stvari stoje dosta bolje, privlacicete mnoge osobe iz vaseg okruzenja, i to ce vam prijati. Porodica ce vam takodje biti jako vazna, i umecete da pokazete zahvalnost svojim najblizima.
Ova 2015 - ta godina takodje ja jako povoljna za one koji planiraju decu. Sada vam je pravi trenutak za to, pa "samo napred".


Lav

Jupiter u vasem znaku donosi mnogo povoljnih mogucnosti. Pitanja koja bi trebali da resite u ovoj 2015. - toj godini ticu se vase karijere i statusa u drustvu. Tu vam predstoji mogucnost podizanja na visi nivo,  veci ugled i uticaj na druge. Dugovi u koje ste upali prosle godine, neplaceni krediti i losa finansijska situacija, takodje bi trebala da se resi u ovoj godini. Naravno, nista se ne resava samo od sebe, pa je vasa angazovanost vise nego neophodna. Onoliko koliko truda budete ulozili, toliko koristi i resenih pitanja cete imati.

Moguca su i unapredjenja na poslu, a popularnost ce brzo rasti. Oni koji su ziveli u nekoj vrsti senke sada ce biti u centru paznje. U prvoj polovini godine, mozete cak doci u situaciju da sebi priustite neki automobil koji vec dugo cekate i prizeljkujete. Iz meseca u mesec, vi cete u svakom pogledu napredovati.

U 2015. - oj godini, imacete sjajne prilike kada je u pitanju ljubav. Oni koji prizeljkuju decu, mogli bi u ovoj godini da ih dobiju ili bar "naprave". Lavovi koji su sami, imaju velike sanse da nadju svoju srodnu dusu. Zato otvorite oci i dajte sve od sebe.


Devica

Device ce na pocetku ove 2015. - te godine analizirati svoje propustene prilike i razmisljati o tome sta su i kako mogle bolje. Trudice se da budu jos odgovornije i ucice na svojim greskama. Ali vec pocetkom februara, stvari krecu na bolje, I to u tolikoj meri, da ce mnogima ovo biti jedna od najboljih godina - ona za pamcenje. Ovo se posebno odnosi na posao, gde ce mnoge Device uskociti u prvi plan, a oni nezaposleni ce konacno naci posao. 

Neki ce cak dobiti ponudu iz inostranstva, gde pored posla, mogu da upoznaju i ljubav svog zivota. U prvoj polovini godine moracete da napravite dobre planove, kako bi ste ih u drugoj realizovali. Skupljajte energiju jer vas ocekuju veliki poduhvati gde ne smete posustajati, u koja spadaju i moguca usavrsavanja i specijalizacije, ali budite pazljivi prilikom sklapanja bilo kakvih ugovora. 

Na vasu srecu, planovi ce konacno poceti da se ostvaruju, pa iskoristite ovu 2015. - tu godinu na najbolji moguci nacin. Vise setajte, opustite se i uzivajte, to ce vam sacuvati zdravlje u ovom periodu. 



Vaga

Moze se slobodno reci da ce Vagama ova 2015 - ta godina biti vrhunac. Sve sto do sada nije imalo nikakvu svrhu, sada mora da ide. odnosno,vi ste ti koji morate da pustite stvari i neke ljude da odu iz vaseg zivota. Mnogi od vas kupice nekretninu i srediti svoje dugo ocekivano stambeno pitanje. Svi porodicni problemi koje ste imali, na pocetku godine ce se dovesti u red. 

Iako niste u poslednje vreme imali dovoljno para, ova godina vam moze doneti stabilizaciju po tom pitanju. Mnoge Vage ce pozeleti da se skrase i osnuju porodicu. Ovo je takodje dobar period za mnoga preispitivanja. Ukoliko ste imali osecaj da neko iskoriscava vasu dobrotu, vase vreme ili bilo sta drugo, ovo je trenutak kada bi ste trebali da to prekinete. Ali nemojte zuriti, jer ishitrene odluke mogu imati dugorocne posledice po vas. 

Uspecete da napravite nove poslovne kontakte, koji ce vam dugo koristiti. Morate biti zreli i jaki u ovom periodu, kako bi ste kasnije uzivali. 


Skorpija

Pocetak 2015. - te godine za Skorpije moze biti veoma napet. Pitacete se "sta ste zgresili", i bicete vrlo optereceni poslom. Oni koji rade za nekog drugog, naci ce se u dilemi da li da to prekinu i zapocnu svoj biznis. Oni poslovi koji bi vam  mogli doneti profit su nekretnine ili gradjevinarstvo. U ovoj godini, pruza vam se mogucnost da ostvarite veliki profit, a sitna tracarenja od strane kolega, koja su vam do sada predstavljala opterecenje, prestace. 

Za Skorpije koje su dugo u vezi, ovo bi mogla biti godina u kojoj ce uci u brak. Oni koji su jos uvek usamljeni, neka ne brinu. Ova godina ce im doneti jedno lepo poznanstvo koje moze da preraste u ozbiljnu vezu. Iako na pocetku teska, ova godina Skorpijama moze doneti dosta srece i blagostanja. Vasa slava moze porasti, kao i status u drustvu, a moze se desiti i da dobijete paznju koju dugo cekate. 

Sanse za uspeh za vecinu Skorpiona bice moguca uz vrlo malo napora. Iako cete osecati blagu nervozu tokom godine, potrudite se da se opustite, jer ce sve ici onako kako ste zamislili. 


Strelac

Godina puna iznenadjenja ocekuje Strelceve u 2015. - toj godini. Bicete u prilici da sklopite vrlo vazne poslove, koji ce vam doneti poprilicno novca i stabilizaciju finansijske situacije. Vas optimizam bice na vrhuncu, a vase inace promenljivo raspolozenje i nacin ponasanja bice dosta pod kontrolom. U najmanju ruku, uozbiljicete se i pocecete da zivot gledate sa neke druge strane.

Avanture u svakom smislu bice svedene na minimum. Ako budete verovali u sebe, prebrodicete svaku krizu, a izvesno je da ce ih ove godine biti dosta. Kratka poslovna putovanja, zasitice vase apetite po pitanju novih iskustava. Imacete dovoljno vremena da dobro razmislite kako i sta dalje, i da se hrabro uhvatite u kostac sa problemima. 

Slobodni Strelcevi bi mogli da upoznaju srodnu dusu i odreknu se svojih kratkotrajnih romansi. Vi ste neko ko ne voli pravila i ogranicenja, pa mozete naleteti na osobu slicnih shvatanja. 


Jarac

Jarcevima ce u 2015. - toj godini sve polaziti za rukom, a ovo ce se najvise odraziti na poslovne prilike. Ukoliko ste zapoceli neki privatan posao, krenuce uzlaznom putanjom, a nezaposleni ce konacno dobiti priliku da se pokazu. Samo od vas ce zavisiti kakva ce vam biti godina. Potrudite se maksimalno, da ne biste izgubili neke retke prilike. Mozda cete imati prilike da stanete u zastitu nekih slabijih od vas, bilo na poslu, bilo u privatnom zivotu. Budite im na raspolaganju i pomozite im, jer je to vasa duznost, a zvezde ce vas zbog toga bogato nagraditi. 

Provescete dosta vremena u samoci, razmisljajuci o sebi, o ljudima oko vas, donosicete bitne odluke po pitanju onoga sta je vazno u vasem zivotu, i sta treba zadrzati, a sta ostaviti iza sebe. U drugoj polovini godine, pozelecete da malo putujete, istrazujete i zasitite vase avanturisticke apetite. Neki Jarcevi ce se baciti na zavrsavanje studija ili nekih kurseva.

Na ljubavnom planu, situacija je malo nestabilnija, pa se potrudite da zadrzite postojeci mir.


Vodolija

Sve osobe rodjene u ovom znaku, imaju veliku sansu za odlazak u inostranstvo. Ukazace vam se mnoge dobre poslovne prilike a na vama je da ih prepoznate. Sledite svoju ionako dobru intuiciju i necete pogresiti. Resicete neka sudbonosna pitanja, Dobro se zamislite nad svojim zivotom i odlukama koje morate da donesete. Nesto iz proslosti moze biti jako vazno i ostvarivo u ovom trenutku, a samo vi znate sta je to. 

Vasi talenti i kreativnost ce doci do izrazaja, dobijacete mnoga priznanja i bicete zapazeni. Vas ugled ce znatno porasti u ovoj 2015. - toj godini. Uspostavljacete nove kontakte i siriti poznanstva, sto ce doprineti prosirenju mogucnosti vaseg angazovanja u raznim sferama. U drugoj polovini godine, resicete neka vazna pitanja iz zivota, i probleme koje ste do sada "gurali pod tepih".

Po pitanju ljubavi, mnoge Vodolije pozelece da ove godine udju u brak. Ukoliko vec nemaju stalnog partnera, sasvim je sigurno da ce ga u ovoj godini upoznati i vec na leto krunisati vezu. Iskoristite sanse koje vam se sada pruzaju, ovo moze biti vas najbolji period zivota.


Ribe

Ribe ce konacno u 2015. - toj godini moci da stanu iza sebe i da se izbore za ono sto im je u ovom trenutku najvise potrebno. Bez ikakvog straha, moci ce da se suprotstave pretpostavljenima, sefovima, bracnim drugovima i svima onima koji su ih na neki nacin do sada ugnjetavali.. Otvoricete oci i pocecete da gledate na svet jednim potpuno drugacijim ocima. 

Pred vama ce biti dosta posla, dosta rada, ali ne sedite, vec dajte sve od sebe kako biste ostvarili sto bolje rezultate. Vec pocetkom godine bicete u jako lepoj prilici da zapocnete privatan posao. Lako cete resavati sve probleme vezane za egzistenciju, a mnogi ce dobiti neocekivana priznanja. Pojavice se mnoge mogucnosti, a na vama je da ih iskoristite. Kako Ribe ne umeju da stede, bilo bi dobro da obrate paznju da se negde u septembru, sasvim neocekivano ne zaduze vise nego sto su to planirale. 

Od polovine godine, vase partnerstvo, brak ili veza, dobice pozitivan ishod, a to je ono sto ste dugo cekali. 

Primjedbe

Popularni postovi