Uporedni Horoskop II DEO

                              


NAPOMENA: Slaganje horoskopskih znakova je generalno i u praksi odnosi variraju u zavisnosti od aspekata licnog horoskopa obe osobe.

Za narucivanje NATALNOG, LJUBAVNOG ili UPOREDNOG horoskopa, mozete nas kontaktirati na: izradahoroskopaa@gmail.com


Astro Tim

Blizanci sa drugim znacima


Blizanci i Blizanci

Blizanci su jako nervozni, pa ova dva znaka tesko mogu da budu zajedno. Kod njih se cesce nego kod drugih znakova javljaju stresne situacije. Kao intelekualna bica, nikada im nece biti dosadno, ali isto tako jedan drugom nece dozvoljavati da iznesu svoje misljenje. Kao dva prijatelja, imace uvek o cemu da razgovaraju, ne prave ljubomorne scene i onom drugom daju potpunu slobodu. U krevetu nije bas sjajno, pa ce mnogo o tome raspravljati, a malo konkretno raditi. U poslu takodje nije preporucljivo da budu zajedno, jer svaki od njih ima potrebu da dominira. 

Brak je pun napetosti, pa se iz tog razloga ne preporucuje. 

Blizanci i Rak

Suvise razliciti da bi bili zajedno, ponekad godinama pokusavaju da ostvare nemogucu misiju. Rak voli da sedi u kuci i uziva u porodicnim vrednostima, dok jedan Blizanac vise voli da se krece u drustvu i da bude van kuce. Veza bi jedino mogla da uspe ukoliko Rak ulozi ogroman trud i pokaze interesovanje za ono cime se Blizanac bavi. Ni u krevetu nije nista bolje, dok Rak moze i zeli vise, Blizanac to nije u stanju i tu nastaje veliko razocarenje. 

Jedino sto ova dva znaka vezuje, jesu putovanja i secanja na detinjstvo.

Blizanci i Lav

Evo lepe kombinacije. Blizanci i Lav se odlicno slazu u krevetu, i u stanju su da stvore neobuzdanu ljubav sa snaznim osecanjima. Ova veza moze biti dosta harmonicna, ali oboje su tvrdoglavi i zele da dominiraju, pa tu moze nastati problem. Bolja je kombinacija kada je muskarac Lav, a zena Blizanac, jer ce ona tada zeleti da preuzme podredjenu ulogu i da Lavu prepusti tron. 
Problem moze nastati, kada Blizanac oseti da mu Lav ogranicava slobodu. 

U javnosti su rado vidjen par.

Blizanci i Devica

Blizanci i Devica mogu stvoriti skladan ljubavni odnos, zasnovan na komunikaciji i dobrom razumevanju, pod uslovom da su ostali aspekti u licnim horoskopima harmonicni. Duhovna privlacnost pak nije moguca, jer se ova dva znaka u sustini razlikuju, pa moze doci do sukobljavanja. Bllizanci mogu cesto biti neverni a Devica ta koja ce to da trpi uz ceste pridike. Vreme van kuce provodice zajedno, ali u kuci, svako ce imati svoj svet, pa ce ovaj odnos biti daleko od savrsenog.

Posto nema mnogo dubine u odnosu, raskid nece biti previse bolan.

Blizanci i Vaga

Odnos Blizanca i Vage je lep i harmonican, ali bez puno uzbudjenja i strasti. Kombinacija ova dva znaka je preporucljiva, ali ce oj nedostajati ona "vatra". Blizanac ce umeti da sa lakocom zavede emotivnu Vagu i da joj svojom slatkorecivoscu pruzi onu "obmanu" koja je njoj potrebna da bi opstala. U mnogim stvarima oni se mogu dobro razumeti i umece jedno drugom da izraze svoja najdublja osecanja. Vecito okruzeni ljudima, radi posetioci zabava, zajedno ce putovati i uzivati.

Brak ce nastati sasvim iznanada iz jednog potpuno slucajnog poznanstva. 


Blizanci i Skorpija

U krevetu, njih dvoje ce se dobro slagati. Veza bi mogla da funkcionise bolje ukoliko je zena Skorpion a muskarac Blizanac. On ce u tom slucaju biti opijen njenom privlacnoscu i energijom, te po prvi put moze biti veran nekoj osobi, sto za njega nije slucaj. Blizancima je potrebno vise vremena kako bi se opustili u ovoj vezi, dok se Skorpija povlaci zbog neispunjenih ocekivanja. Skorpija nikad nece biti mirna, i stalno ce sumnjati u vernost svog partnera.

Strpljenje je ono sto je kljucno za ovaj odnos.


Blizanci i Strelac

Blizanci i Strelac se mogu jako lepo slagati, pogotovo u krevetu. Oba znaka su veoma prilagodljiva i tolerantna. Vrlo su komunikativni i na istoj talasnoj duzini. Veza je predodredjena na uspeh ukoliko ne postoje neki drugi neharmonicni aspekti u licnim horoskopima partnera. Vreme provedeno zajedno je vrlo kvalitetno, jer oboje mogu sedeti i u nedogled razgovarati o razlicitim temama. Vernost je ono na sta bi trebali da obrate paznju, jer i jednom i drugom znaku to bas nije jaca strana. 

Brak izmedju ova dva znaka moze dugo trajati.


Blizanci i Jarac

Ova dva znaka su vrlo neuskladjena. Blizanci kao veliki vetropiri, vreme ce cesto provoditi van kuce, sto jednog Jarca moze izludjivati. Njihova veza ne moze doneti nista dobro, oni ne cene jedan drugog sto moze dovesti do niza neprijatnosti. Za razliku od Blizanca, Jarac vrlo ozbiljno shvata vezu, i to mu moze doneti najvece razocarenje koje ce dovesti do raskida veze. Ukoliko je zena Blizanac a muskarac Jarac, veza moze malo potrajati, u suprotnom, ravna je katastrofi. 

U krevetu se dobro slazu.


Blizanci i Vodolija

Zasnovan prvenstveno na prijateljskoj osnovi, odnos ova dva znaka moze razviti duboku emotivnu povezanost, punu poverenja i medjusobne topline. Odlicno se slazu i brak im moze biti srecan i trajan. Seksualni zivot ovde je u prvom planu i jako je vazno da se oboje opuste i jedno drugom pokazu svoja osecanja i kazu sta misle i vole. Knjizevnost i muzika su ono sto ih vezuje, a ponekad, to mogu biti i seksualne perverzije. 

Desava se da dubina odnosa izostane, pa sam brak moze iznenada puci, 


Blizanci i Ribe

Susret ova dva znaka moze biti samo slucajan, a veza izmedju njih nemoguca i u praksi se retko srece. Oba znaka su vrlo promenljiva, a Blizancima ubrzo sve dosadi. Ukoliko pak uspeju da na samom pocetku veze postave stvari na svoje mesto, veza ce uspeti. Susret moze biti fatalan, ali ne i dugotrajan. Blizanac moze slucajno povrediti Ribu i u erotskom smislu nece moci da je isprati sto ce njoj doneti veliko razocarenje. 

Riba ce trpeti u ovoj vezi dok bude mogla, o onda ce - pobeci.


Rakovi sa drugim znacima


Rak i Rak

Kombinacija ova dva znaka je obecavajuca, jer su oboje vrlo emotivni i nezni, te ce stvoriti skladan ljubavni odnos. Ponekad ce biti napetosti u vazduhu, a muskarac je kao po pravilu "papucar". Oni ce ili zajedno uspeti ili propasti, ali ce svakako ulagati trud i snagu u unapredjivanje svog odnosa. Vrlo su zastitnicki nastrojeni jedan prema drugome, i u krevetu se sjajno slazu. Obozavaju decu, pa cak i usvojenu, zivotinje i prirodu. Oni zive u nekom svom zatvorenom svetu, punom rutine, koja im nikad ne dosadi. Duhovno su vezaniji i svaku svadju resavaju brzo.

Vrlo su osetljivi i zastitnicki nastrojeni jedan prema drugom.


Rak i Lav

Uz kompromis i jaku volju, ova dva znaka mogu ostvariti dobar ljubavni odnos, pogotovo ako je muskarac Lav, a zena Rak. Lav je stalno u potrazi za avanturom, dok je Rak dosta smireniji i stabilniji pa u tom smislu trebaju da prihvate jedan drugog ako zele da uspeju. Muskarac Lav ce pruzati Raku svu neophodnu ljubav, jer on voli da voli, a to je ono sto njoj treba. Ukoliko je muskarac Rak, njemu ce flertovanje zene Lava jako smetati.

Seksualni zivot im je dobar i brak moze dugo trajati. 


Rak i Devica

Komunikacija izmedju ova dva znaka moze biti otezana, dok ih ljubav prema domu i porodici vezuje. Rak voli da odmah resava probleme, dok se Devica povlaci i taktizira. Dosta se razlikuju i u pokazivanju emocija. Rak je emotivan, nezan, dok je Devica hladna i suzdrzana, pa ce Rak imati osecaj da nije dovoljno voljen i cesto ce sumnjati u svog partnera. U krevetu, Devica je mnogo vise od onoga sto na prvi pogled deluje, pa Rak moze biti pozitivno iznenadjen.

Spolja oni izgledaju kao savrsen par, ali je njihov odnos nekad nemoguc. 


Rak i Vaga

Njih dvoje imaju slicne poglede na zivot, i u vecini slucajeva postoji dobro slaganje. Ono sto predstavlja problem je obostrana zatvorenost, pa moze proci dosta vremena dok jedno od njih dvoje ne napravi prvi korak. Kada do toga dodje, postaju sjajni ljubavnici. Kombinacija je bolja ukoliko je zena Rak a muskarac Vaga, u suprotnom, zena Rak moze ostati nezadovoljna dubinom odnosa od strane Vage. Iz dana u dan, raspolozenje se menja, pa jedan dan mogu provesti zagrljeni u toplini svoga doma, a vec drugog svako na svojoj strani usled zestoke svadje.

Drzeci svoju intimu iza zatvorenih vrata, mogu dugo ostati u braku da ne bi bili razotkriveni. 


Rak i Skorpija

U krevetu, oni su sjajni partneri, koji moraju da vode racune da ne dodje do sadomazohistickog odnosa. Skorpija mora da spusti loptu i bude manje destruktivna. Veza se zasniva na razumevanju i jakim osecanjima koja mogu dugo da traju. Energije i emocije vam se podudaraju, brak ce biti stabilan i neharmonicni aspekti to nece moci da pokvare. Skorpija moze biti malo nestabilnija, hirovita, moze lutati i bezati, ali se u zagrljaju i emocijama Raka brzo smiri. Moze biti i ljubomorna, ali Rak je tu da je ubedi u svoju vernost. 

Skrorpija ce zahtevati sve ili nista, a Rak ce moci to da joj pruzi.


Rak i Strelac

Oboje privuceni na prvi pogled, zavrsice u bujici strasti. Ali tu se prica za njih dvoje zavrsava. Previse razliciti da bi bili zajedno, kao dve suprotnosti, povredice jedan drugog i udaljiti se. Rak je previse posesivan da bi istrpeo Strelcevu nezavisnost, previse emotivan da bi opstao uz hladnog Strelca, koji zaboravlja da treba da pruzi ljubav. U ovoj kombinaciji, mnogo je bolji odnos u kome je zena Strelac a muskarac Rak. U svemu ce dolaziti do nesuglasica, pa se ova veza ne preporucuje.

Cak i neki zajednicki posao, vas jednostavno nece zbliziti.


Rak i Jarac

Ovo je lepa kombinacija, koja moze biti jos bolja, ukoliko je zena Rak a muskarac Jarac. U tom slucaju, on ce se brinuti o porodici, pruziti sve sto je njoj kao zeni potrebano, a zauzvrat, dobice njenu vernost. Njihova nesputana ljubav, rusice sve granice, stvarajuci toplinu i udobnost doma u kome ce oni uzivati. Imaju mnogo toga zajednickog i odlicno se slazu. Oboje su dovoljno ambiciozni, pa ce pored kreveta i u zajednickom poslu lepo funkcionisati. 

Srecni su sto su zajedno, i ako ponekad Rak istrpi odredjene stvari, to radi zarad ljubavnog ideala. 


Rak i Vodolija

Kombinacija ova dva znaka na zalost nije stabilna ni preporucljiva, nemaju mnogo toga zajednickog i intelekti su im na razlicitim nivoima. U ljubavi i u seksu, njih dvoje su zatvoreni tipovi, pa ce tako tajne zelje ostati neotkrivene a njih dvoje razocarani. Medjutim, to nije za obeshrabrivanje, jer je slaganje moguce ukoliko postoje harmonicni aspekti u licnim horoskopima ovo dvoje. Toplina Raka moze zbuniti hladnu i nedostupnu Vodoliju, te ga naterati da se povuce u sebe. Zbog toga ova kombinacija moze biti samo prolazna avantura. 

Njih dvoje ce bolje funkcionisati ukoliko je muskarac Vodolija a zena Rak. 


Rak i Ribe

se intuitivno sjajno razumeju, ali za obican realan zivot, mogu biti neprakticni. Smatraju se vrlo uspesnim i dugotrajnim, vrlo su romanticni i emotivni i vezu ih snazna osecanja. Odlicno se slazu i u emotivnom i u seksualnom zivotu. Idealisti su, senzualni, koji potpuno uzivaju u carima spavace sobe, predajuci se jedno drugom u potpunosti. U ovom odnosu sasvim je svejedno koji znak je muskarac a koji zena, jer su oni u oba slucaja odlicni partneri. Pomazu se i zrtvuju jedno za drugo do krajnjih granica. 

Ipak, treba se nekad probuditi i zaraditi za zivot. 


Lav sa drugim znacima


Lav i Lav

Kod njih dvoje nema sredine. Ili ce sasvim uspeti i totalno propasti. Oboje vole da budu u centru paznje, pa ce njihova veza uspeti samo u slucaju da se jedan povinuje ovom drugom. Potrebe i zelje ovo dvoje su uskladjene, oni se skoro savrseno uklapaju u svemu, pa i u seksu, gde umeju da budu vrlo strastveni i "bucni". U drustvu njihova kompatibilnost, sjaj i veselje izazivaju zavist, oni mame poglede gde god da se pojave, fascinirajuci sve oko sebe. Njihov brak moze naglo da se desi, ali neka ih to ne brine, oni ce sigurno ostati zajedno.

Ne pokazuju ljubomoru, ne kritikuju i veliki su optimisti sto doprinosi kvalitetu veze.

Lav i Devica

Kombinacija ova dva znaka nije narocito dobra, jer Lavu ne prija sitnicavost jedne Device. Pogledi na zivot su im potpuno razliciti, ali ukoliko Devica ipak pristane da se povinuje Lavu i da ga obasipa komplimentima, ovaj par moze uspeti. Veza moze imati uspeha i ukoliko je muskarac Lav, jer ce on umeti da opusti zenu Devicu, koja je inace po prirodi vrlo stidljliva. U suprotnom, zena Lav ce otici glavom bez obzira, a ako ostane, to je samo iz razloga jer je od njega napravila "papucara".  Oboje su stedljivi i marljivi, i u poslu mogu uspeti zajedno.

Ova kombinacija nije preporucljiva jer jedno drugom mogu ici na nerve.

Lav i Vaga

Ovaj par se odlicno slaze. Pogotovo ako je zena Vaga, a muskarac Lav. Voljni su da zajedno resavaju sve probleme na koje naidju i iskreni su jedno prema drugom. U suprotnoj kombinaciji gde je zena Lav a muskarac Vaga, ona nece biti bas zadovoljna jer nece moci u njemu da nadje dovoljnu podrsku.
Oboje vole luksuz i prave stvari, umeju da uzivaju, i u seksu se takodje lepo slazu iako im erotika i strast nisu u prvom planu. Veza je puna poverenja, i oboje su okrenuti javnosti, kojoj pridaju najveci znacaj. Jedno drugom poklanjaju puno paznje i ljubavi i ovo je veza u kojoj zaista dve osobe uzivaju.

Ukoliko dodje do nekih nesuglasica, to je verovatno odraz neharmonicnih aspekata licnih horoskopa ove dve osobe.

Lav i Skorpija

Kombinacija ova dva znaka je vrlo vatrena. Savrseno se zabavljaju i uzivaju u medjusobnom drustvu. Ovo su dve jake licnosti, i svaka od njih zelece da dominira, a tetralne scene nece izostati. U slucaju sukoba, nijedan se nece povuci, pa svadje mogu dugo trajati bez izgleda na pomirenje. Erupcija strasti osetice se vec pri prvom dodiru, i pozelece da nikad ne izadju iz spavace sobe. Bilo da je muskarac Lav ili obrnuto, njih dvoje ce se odlicno slagati. Imaju jaku volju i ako su ostali aspekti harmonicni, mogu ocekivati spokojan i dugotrajan brak. 

U neharmnocinim aspektima, moze doci do nasilja, pa je preporucljivo pogledati pojedinacne horoskope pre pocetka ozbiljnije veze.

Lav i Stralac

Kombinacija ova dva znaka je generalno dobra. Imaju velike sanse za uspeh. Strastveni su, vole da istrazuju, privlace ih nove stvari i avanture, pa im nece biti dosadno kada su zajedno. Manji sukobi mogu nastati jer je jedan Lav ipak vise vezan za kucu, od njegovog partnera Strelca, koji radije izlazi i druzi se, u potrazi za novim dozivljajima. Pogotovo u kombinaciji gde je muskarac Lav, koji nece tolerisati cesto izlazenje iz kuce svoje partnerke. U obrnutoj kombinaciji, muskarac Strelac nece dozvoliti da ga zena Lavica stavi pod prismotru i okove. Oboje moraju da rade na ovim stvarima i veza ce sigurno uspeti.

U seksu se odlicno slazu.

Lav i Jarac

Ova veza nije bas najsrecnija. Najpre zbog cinjenice da je jednom Lavu itetako potrebno divljenje i pokazivanje ljubavi, dok Jarac moze biti jako hladan i zatvoren. Njih dvoje mozda nemaju mnogo toga zajednickog, ali se medjusobno cene, pa ce zato biti mnogo bolji prijatelji nego ljubavnici. U nekim slucajevima njihovi medjusobni karakteri mogu dovesti do netrpeljivosti. Od ljubavi do mrznje i obrnuto, kod njih dvoje nema sredine, te mogu opstati samo ako se prilagode jedan drugom.

Vezuje ih ljubav prema deci, iako bi se i u tom slucaju nacin vaspitanja znatno razlikovao. 

Lav i Vodolija

Jednoj Vodoliji tesko pada da se odvoji od ostatka sveta i ljubav i paznju usmeri samo na jednu osobu, a to je bas ono sto Lavu treba da bi mogao da funkcionise u vezi. Iako se privlace, njihov odnos moze biti samo platonski. U nastojanju da veza uspe, mogu ulagati veliki napor, ali i pored toga ovo moze biti jako teska kombinacija. U nekim slucajevima, njih dvoje se mogu lepo dopunjavati, pa kao dve suprotnosti, pruzace jedno drugom ono sto im nedostaje. Lako ulaze u brak, u kome Lav moze ispastati, prevideci ekscentricnost jedne Vodolije.

Ipak, Lav ce u vecini sluacajeva progledati kroz prste Vodoliji i oprostiti mu povremene izlete.

Lav i Ribe

Njih dvoje mogu uspostaviti vrlo postojanu vezu sa dubokim emocijama. Neustrasivi Lav, savrseno ce odgovarati uplasenim Ribama, i pruzice joj zastitu kakva joj je potrebna, a zauzvrati Ribe ce pokazivati divljenje. Iako na prvi pogled to ne izgleda tako, njih dvoje imaju puno toga zajednickog, kao sto je ljubav prema umetnosti i seksu. Muskarac Lav ce biti nezan prema svojoj partnerki, ali ce morati da joj obezbedi materijalnu sigurnost i polozaj u drustvu ako zeli da je zadrzi. Ako ulaze u brak, to cine smireno, trezveno, u kome Lav dosta toga oprasta svom partneru, ali je i on u stanju da dosta toga istrpi.

Odnos moze jako puno trajati.


Za narucivanje NATALNOG, LJUBAVNOG ili UPOREDNOG horoskopa, mozete nas kontaktirati na: izradahoroskopaa@gmail.com


Astro Tim




Primjedbe

Popularni postovi