Ljubavni horoskop


Ljubavni horoskop


Za narucivanje NATALNOG, LJUBAVNOG ili UPOREDNOG horoskopa, mozete nas kontaktirati na: izradahoroskopaa@gmail.comAstro Tim


Ovan

U ljubavi, Ovan je covek jedan-na-jedan.  Partner mu je na prvom mestu, i to od njega ocekuje zauzvrat. Iako jedan od nezavisnijih znakova, Ovan ipak trazi mesto u svetu svog partnera. Ako ga tamo nema, nema ni svrhe biti zajedno. Ne voli da ga kontrolisu i guse, ali voli paznju. Jako mu je bitno da ima partnera na koga se moze pouzdati, i u tom slucaju pokazace svoju nezniju stranu. 

Ipak Ovan je znak koji oboava da flertuje i kada mu se neko dopadne, odmah ce krenuti u akciju. Zadrzacete ga samo ako ste dovoljno energicni kao i on, jer takve voli. Izuzetno su strastveni i vole avanture, ali kada naidju na pravu osobu, onda je to za ceo zivot. 

Ovnovi imaju veliki dar,a to je slusanje drugih, U vezi se dajete potpuno, cak i previse, pa ponekad mozete ugusiti partnera silnom ljubavlju. Zbog svog ponosa, mozete biti vise zavisni od svog partnera, nego sto ste to u stanju da priznate. Kada vas iznevere, umete da budete vrlo okrutni bez dlake na jeziku. Da biste uspeli u jednoj vezi, morate da razvijate i odrzavate svoje "ja", ili je ta veza unapred predodredjena na propast. 


Bik

Kada je u pitanju ljubav, Bik je vrlo starodomodan. Spolja mozete delovati stabilno, ali iznutra, vi ste jedna osetljiva dusa. Zelite neznog i prefinjenog partnera, koji ce zadovoljiti sva vasa cula. NIje osoba koja ce se tek tako upustiti u vezu. Kod njega sve ide polako, jer je Bik osoba koja ne voli bas puno promene. Potrebno je mnogo vremena da Bik nekome pokloni svoje srce i samo najjaci i najuporniji ce to docekati. Jednom kada udje u vezu, to je to. Iako ta predvidivost moze drugima biti dosadna, za Bika je to najlepsi odnos. 

Iako ne vole dramu, potreban im je neko ko ce unositi novine u njihov ljubavni odnos, i s vremena na vreme. Imidz je Bikovima veoma vazan, pa tako njegov partner nikako ne bi trebao da ga obruka u javnosti, ako zeli da ostane sa Bikom u vezi. Svako ko Bika uzme zdravo za gotovo, ili prekoraci njegove granice imace posla sa razjarenim Bikom, a to vam svakako ne treba. 

Iako dobri prijatelji, nimalo nisu slabi. Bikovi su inteligentni i imaju smisao za humor. Jako cene porodicne vrednosti i deca im predstavljaju centralno mesto u zivotu. U njihovoj kuci uvek ce biti puno prijatelja, slavlja i dogadjaja. 


Blizanci

Blizancima nije lako. Postoji mnogo strana vase licnosti, i naci osobu koja ce ih sve podmiriti, zaista je tesko. Sa druge strane, Blizanci zive za flert, od pogleda ispod obrva, bezobraznih sms poruka, do strastvenog seksa. Obozavaju ljubavne igre i igrice. Njima treba igrac koji ce isto tako umeti da se igra, kao i oni. Problem je sto ne znaju da povuku crtu i razdvoje fantaziju od stvarnosti. Sa druge strane, sav taj neobavezan flert, za njh je veoma ozbiljan. 

Pored fizickog kontakta, razgovor im je veoma vazan, cak i vazniji od samog seksa, jer bez dobre intelektualne stimulacije, do njega nece ni doci. Pre nego sto pronadje pravu osobu, on ce provesti mnogo vremena sa raznvorsnim ljubavnicima. I pored toga, porodicni odnosi su im jako bitni, i iako ne deluju tako, oni ipak uspevaju da je odrze na okupu.

U jednom trenutku, oni su totalno zaljubljeni, a vec u sledecm, gube interesovanje. Njihov partner
mora stalno da im potpiruje mastu,  ako zeli da bude u vezi sa jednim Blizancem. Nije nepoznato da su mnogi Blizanci imali veze sa striptizetama, porno glumicama, cirkuskim izvodjacima, bivsim zatvorenicima.


Rak

Rak je porodicni znak, koji te stvari shvata veoma ozbiljno. Njegove emocije su jake, nezan je i brizan, ali ce vam to pokazati tek kada se uveri da ga necete povrediti. Za njih je odanost kljucna rec. Dok njihovo drustvo sedi u kaficu, izlazi, narucuje pica, oni razmisljaju o imenima svoje buduce dece. Najvise vole da se zavale u krevet sa voljenom osobom i uzivaju u nekom filmu. Bitno im je da ih partner postuje. 

Osetljiv i nesiguran, on od partnera trazi stabilnost i oslonac. Svoje tajnu kriju dokle god se ne uvere u partnerove namere i vernost. Ukoliko se njihov partner ne slaze sa njihovom blizom i daljom rodbinom, odnos nece funkcionisati. Po tom pitanju su iskljucivi. Jako vole dom i decu. 

Imaju uzan krug prijatelja i nije redak slucaj da bas medju njima Rak pronadje svoju srodnu dusu. Umeju da budu vrlo osetljivi i neraspolozeni, pa se pripremite da s' vremena na vreme glumite pajaca, ne bi li ih oraspolozili. Iako mogu imati na desetine simpatija, zaljubljivanje ipak shvataju ozbiljno i kada jednom izaberu, to je za ceo zivot.


Lav

Lav voli da bude zaljubljen. Veoma je strastven i iskren u iskazivanju osecanja. On obozava publiku, pa ce tako  ako je zaljubljen u vas, osim njega za to znati ceo svet. U seksu je veliki avanturista i veoma je energican. ali izmedju ljubavi i seksa, kod njega je jasno povucena linija.U svakom partnerstvu, pa i ljubavi, biraju samo one kod kojih ce biti na liderskoj poziciji. Veoma su darezljivi prema partnerima, pa se nemojte iznenaditi kada krene da vas obasipa poklonima.

Umeju i vole da razmaze partnera, Sve sto zele, njihovi voljeni to i dobiju. Intelektualni skad je Lavu jednako bitan, kao i fizicki. Iako mogu biti uspesni u poslu i zivotu, ponekad umeju da podbace na ljubavnom planu. Njima je paznja najvaznija, i prave su "kraljice drame". Sebe smatraju "kraljem dzungle" pa im je nekad tesko naci osobu koja ce umeti i hteti da se nosi sa tim. Dokle god mu delite komplimente i drzite ga visoko na tronu, bice sa vama, pa makar nista drugo ne funkcionisalo u vezi. Trebali bi da nauce da grade odnos sa sebi ravnim u svakom pogledu.

Ipak, oni su odani i zabavni. Sa njima vam nece biti dosadno. 


Devica

Devica je po prirodi vrlo izbirljiva. Ona mora da se oseti pozeljno, da bi volela. Kao perfekcionista, ume visoko da podigne kriterijume, a u tim trenucima, nije im lako da nadju sebi partnera koji ce sve to ispuniti. Radije bi bili sami, nego sa bilo kim i retko kome pruzaju sansu. Nie ni cudo sto mnogi od njih bas iz tog razloga ostaju nezenje do kraja zivota.

Umeju da budu vrlo takticni, i potrebno je puno strpljenja za njih. Ne umeju direktno da izjave ljubav, ali cete je u spavacoj sobi itekako osetiti. Na prvom sastanku, Devica ce pokazati odredjenu nervozu, ali to je samo jer ona zeli da sve ispadne savrseno. Kod kuce ce analizirati svaki minut tog sastanka i razmisljati da li je "moglo bolje". Vrlo su samokriticni i treba im partner koji ce znati da ih opusti. 

Po prirodi su odani, ali s' vremena na vreme vole izazove. Mogu biti teski, ali su vrlo mudri i daju odlicne savete. Iako cvrsto stoje na zemlji, oni su ipak princevi koji ispunjavaju fantazije i princeze koje cekaju da budu osvojene. 


Vaga

Vage jako vole paznju, pa partner mora stalno da im je poklanja. Njihov partner im je centar sveta, i po mnogo cemu, Vage mogu biti divni ljubavni saputnici. Oni vole sve sto je lepo, pa im je potreba za prefinjenim okruzenjem neophodna. Vole da su pazene i mazene. a zauzvrat mogu biti veoma pazljive prema partneru. Njihov vladalac je Venera, koja im u vecini slucajeva daje izuzetnu lepotu. 

Ona pleni sarmom, i ima puno stila, pa je tesko reci da je suprotan pol ne primecuje. Ukoliko joj pruzite sve sto joj treba, jedna Vaga vam nece dosadjivati suvisnim pitanjima i ljubomorom. Prema partnerima je tolerantna i ne sputava ih.

One ne mogu da zive bez ljubavi. i partner im je potreban da bi se osecale ispunjeno. Ipak, vole da flertuju i koketiraju, i ako im njihov partner ne pokaze dovoljno ljubavi i paznje, bez razmisljanja ce otici kod drugog.

Skorpija

Skorpije vladaju osmom kucom, kucom seksa. U ljubavi, oni idu na sigurnu kartu. Kod njih nema sredine. Ili jeste sa njima ili niste. Poznati su po svojoj ljubomori, nastranostima, opsesiji. Ali jedna skorpija vas moze toliko podici u nebesa da cete joj sve oprostiti. U jednom momentu mogu izludjivati partnera svojim misterioznim i drzanjem po strani odnosu, a vec u sledecem oni su u dugoj vezi. 

Kao vrlo sumnjicavi, budno ce motriti svaki vas korak. Za njih je ljubav i lepa i zastrasujuca. Traze inteligentnog i postenog partnera. Kada se zaljube, odane su do kraja. Potpuno se predaju voljenoj osobi, i vode je do svojih najdubljih dubina. Jednom kada se prepuste, one "gube sebe"  ako jednom izigrate njeno poverenje, nema povratka. Skorpije ne pruzaju drugu sansu. 

Skorpije moraju da rade na samokontroli. Joga, meditacija i opustanje su ono sto njima treba. Psihologija im je jaca strana i mogu lako da vas "procitaju". Kada bi mogli unapred da dobiju potvrdu da cete sa njima biti do kraja, bili bi najsrecniji. Pazljivo posmatraju sta radite i slazu "dokaze" kao kockice, za ili protiv vas. Na vama je sta ce biti. 


Strelac

Strelac je u ljubavi pun kontradikornosti. Razigrani su i saljivi, a veoma vole zabave na koje ce vas rado voditi. Upravlja zivotinjskim nagonima i intelektom. Slobodnog je duha i slab na materijalno bogatstvo. Ne voli da se vezuje, ali prizeljkuje partnera sa kojim ce iskusiti svet, nekoga ko ce drzati korak sa njim u vecitoj potrazi za avanturom. Potreban im je partner koji ce kao i oni, biti spreman na sve. Iz tog razloga, mogu dugo biti sami.

Zbog svoje raznolike prirode u krevetu mogu svaki put biti drugaciji. Jako im je vazno kako partner razmislja, pa je stoga bitno da ume da iskaze svoja osecanja. Oni su sanjari koji stvaraju nove svetove. Potreban im je partner koji ce kada zagusti, umeti da bude uz njih i da ih ohrabri. Strastveni su lovci na "plen" i ono sto zamisle, vole i da ostvare. 

Vole dobar humor, i retko imaju neprijatelje. Kao veliki optimisti i iskreni ljudi, vrlo su omiljeni. Oni su jedni od najvelikodusnijih znakova, i rado ce vam pomoci kada se nadjete u losoj finansijskoj situaciji. Ponekad bi trebali da skinu svoje ruzicaste naocare i da pogledaju vezu onakva zaista jeste. 


Jarac

Jarac je vrlo ozbiljan i na ljubav gleda kao na posao, ulazeci u vezu korak po korak. Stvari voli da radi polako i temeljno. Ne pricaju puno, ali puno rade.svojim delima iskazuju ljubav. Oni planiraju godinama unapred, i vi bi trebali da se uklopite u iste. On zeli da se skrasi, i jedva ceka da osnuje porodicu. Zbog toga i ne cudi, sto se pojedini Jarcevi zene i udaju nekoliko puta. 

Jarac ipak zeli da se skrasi i jedva ceka da osnuje porodicu. Njegova partner mora imati diplomu, status, novac i dobar izgled. Vrlo su vredni i ponekad zbog karijere umeju da zapostave partnera. Trebali bi da se uce ravnotezi. Veoma su odani svojoj porodici i cesto predstavljaju cvrst oslonac svojim ukucanima. Zene se uglavnom onima koje dugo poznaju i sa kojima su dugo u vezi. 

Iskreni su i cistog srca. Ponekad umeju da zalutaju, vodjeni pozudom i da  izlaze sa drugom osobom, sto zacudjujuce, ne smatraju prevarom.


Vodolija

Vodolijama najvise prijaju razgovori sa partnerom. Do njihovog seksualnog uzbudjenja dolazi se upravo njime. On je idealista koji veruje u iskrenu ljubav, u potrazi za pravim prijateljem. Prizeljkuju svoju srodnu dusu. Znati sta zele i drzati se toga, za vodolije je veliki izazov, jer njima vlada Uran, planeta iznenadjenja. Oni se udaju iz vedra neba, a isto tako i razvode. Kod partnera cene postenje i iskrenost, i sa takvim osobama opstaju na duze staze. 

Vodolije su ekscntricna bica i mnogo vise od onog sto se vidi na povrsini. Duboko u sebi misle kako ih niko ustvari ne razume. To dovodi do toga, da cesto budu sa bilo kim, samo da nisu sami. Iako se vode kao komunikativni, da bi se istinski zblizili sa nekim, potrebno im je vreme. Veliki su humanisti, zastitnici ljudskih prava, pa bi im bas takva osoba i odgovarala, sa kojom bi mogli da ostvare te ciljeve. 

Za voljene osobe ucinice sve sto je potrbeno. Podrzace vas u karijeri, ili bilo kakvoj ideji, ma koliko ona suluda bila.


Ribe

Veciti romanticari i sanjari, uvek na granici izmedju snova i jave. Vole da budu zaljubljene, i tada su nezne, osetljive i darezljive. One gaje duboka osecanja, i pored svoje maste, ipak zele da se istinski povezu sa svojim partnerom. U odnosu se daju do koske, slepo verujuci svom partneru. Ne vole kratke veze i avanture i najvise vole kad su zaljubljene do usiju. Ponekad umeju da gledaju na dve suprotne strane, i da budu totalni realisti u jednom, a vec u sledecem trenutku duboko u svetu maste. 

Beskrajno ce kinjiti partnera zbog njegovog loseg ponasanja, ali u sustini, one vole dramu. I kako odbace svojg partnera, tako mu se brze i vracaju. Iznova i iznova, sve dok ne naidje neko bolji. A one itekako znaju kako da upecaju sledeceg. Privlace ih mucenici, ljudi sa one strane zakona, umetnici, zavisnici. Sami sebi, mogu biti najgori neprijatelji u ljubavi. 

Potrebno im je odredjeno iskustvo, kako bi mogle da se povuku i dobro razmisle pre bilo kakvog ulaska u vezu i da "ruzicaste naocare" ostave nekom drugom.

Za narucivanje NATALNOG, LJUBAVNOG ili UPOREDNOG horoskopa, mozete nas kontaktirati na: izradahoroskopaa@gmail.com

Astro Tim

Primjedbe

Popularni postovi