Horoskopski znaci u seksu


Horoskopski znaci u seksu


Za narucivanje NATALNOG, LJUBAVNOG ili UPOREDNOG horoskopa, mozete nas kontaktirati na: izradahoroskopaa@gmail.com

Ovan u seksu

Vatreni Ovnovi odmah prelaze na stvar ne gubeci vreme. Kao veoma strastveni, vrlo su direktni a ponekad mogu biti i nasilni. Obozavaju seksi donji ves, ne biraju ni vreme ni mesto, i vole to "na brzaka". Partner bez problema moze da im poveri svoje najdublje fantazije. Vole da im se udvaraju i da menjaju partnera, ali ako naidu na onog pravog koji ce ih uzbudjivati i zadovoljavati, nece traziti druge sa strane. Jednog Ovna nikad nemojte zavlaciti i pustiti ga da ceka, jer on to ne voli. Kao i u zivotu, i u krevetu oni vole da budu vodje. 


Bik u seksu

Senzualnim Bikovima, godi lep i raskosan ambijent. Vole nezan seks u kome postoji predigra, pa casa lepog vina ili nekog drugog romanticnog pica ili hrane, nece biti naodmet. Tokom samog cina vole da slusaju muziku, a njihove erogene zone su vrat i usi. Predigra im je bitna stavka, i do vrhunca ne dolaze tako brzo. Veliki su hedonisti i ukoliko im partner ne dosadi, ostaju verni. Njima nikad nije dosta, pa ce uvek traziti jos. Jako im je vazno kako njihov partner izgleda i kako se ponasa tokom seksa. Seks bez emocija za njih ne postoji a osvajaju se velikim neznostima. Umeju da budu vrlo posesivni i ljubomorni. 


Blizanac u seksu

Leprsavi Blizanci se zavode recima i razgovorom. Ako ih time podstaknete, drugi nacini nisu potrebni. Vole pornografiju i razna seksualna pomagala. Bezobrazni razgovori ih dodatno stimulisu i kod njih ne postoji tabu tema, pa su tako i cesti uzivaoci erotskih prica. Kao sto se tesko odlucuju na ulazak u vezu, tako se tesko posle odlucuju za promenu partnera. Vole lepe negovane ruke, a bujna masta i raznovrsnost kod partnera su neophodni. Imaju konstantnu potrebu za promenom, a neznost i ljubav im nisu preduslovi za seks.


Rak u seksu

Rakovi su vrlo stidljivi i potrebno je dosta ubedjivanja dok ne dodje do samog cina. Predigra im je mnogo vaznija od seksa i bez nje se on nece ni desiti. Ne vole vulgarnosti, i najbolje se osecaju kada to rade u poznatom ambijentu, kod kuce. Bitni su im detalji i romantika, kao sto je recimo romanticna vecera uz svece, posle koje vam nece odoleti. Vole seks u vodi, vrlo su posesivni i zbog stalnog straha da ne izgube partnera u stanju da urade sve sto on zamisli. Ipak, za njih se ne moze reci da su verni svom partneru. Iz straha da ih ne odbiju, ili ismeju, nikada nece preduzeti prvi korak. 


Lav u seksu

Lavovi vole atraktivne partnere. Divljenje i komplimenti, njima su najveci afrodizijak. Za njih je seksualni cin predstava, pa tako vole seks pred ogledalima u kome ce se diviti sebi ili ce snimiti sam odnos na kameri. Vole glamur, dobro vino, seks u prirodi, a uzbudjuje ih i masaza ledja. Dokle god im partner laska i divi im se, lako i brzo ce doziveti vrhunac. Vole egzibicionizam, a ni perverzije im nisu strane. Vole da zavode, i svojim samopouzdanjem cesto u tome imaju uspeha. U stanju su da odvoje seks od ljubavi, ali radije vole kada su spojeni. Iako mogu bez predigre, lepse im je kada je ima bar malo. Ukoliko partner u seksu preuzme inicijativu, obicno izgubite interesovanje i ne dozivite vrhunac. 


Devica u seksu

Iako na prvi pogled deluju uzdrzano, hladno i stidljivo, Device u krevetu pokazuju veliko umece. Ne vole iznenadjenja, ali ipak inicijativu prepustaju partneru. Vole predigru, zajednicko tusiranje koje je obavezno, a medju njima ima puno voajera. Treba im neko ko ce ih opustiti i imati strpljenja za njih. Emocije su im na prvom mestu i bez toga, seksualni cin se nece ni desiti. Jedan je od najvernijih znakova. Teze savrsenstvu, pa se zbog toga stalno preispituju, razmisljajuci jesu li mogle bolje. Bitno im je da zadovolje partnera, jer tek tada sebe mogu da smatraju savrsenim ljubavnikom. Ako su motivisani, mogu postati majstori u seksu.


Vaga u seksu

Predigra je Vagama jako vazna u njoj uzivaju vise nego u samom cinu i nisu ljubitelji seksa na brzinu. Vole da praktikuju seks svakoga dana, ali mogu i bez njega. Mirisi deluju vrlo stimulativno na njih, a izgled partnera im je jako vazan. Slabi su na laskanje i komplimente, i kao vrlo prilagodljive, mogu voditi ljubav na raznim mestima. Ponekad im je vise bitno da zadovolje partnerove potrebe od svojih. Iako nisu perverzni, u stanju su da naprave pravi repertoar seksualnih perverzija kako bi zadovoljile partnera. Emocije su im na prvom mestu, i preduslov su kako bi do seksa uopste i doslo.


Skorpija u seksu

Skorpije vole da istrazjuju i eksperimentisu u seksu. Vole i da o njemu otvoreno govore pa njihov partner ne sme imati predrasude. Uzbudjuje ih seks na javnom mestu, i sve sto ima veze sa sadomazohizmom. On je najperverzniji znak u horoskopu i ako to zeli, moze zavesti bilo koga. Vole seks u raznim pozama. i strast je ono sto ih odrzava u zivotu. Uglavnom su verni partneri, ali morate biti sto bolji ljubavnici i veliku paznju posvecivati seksu i erotici kako bi ih zadrzali. Za Skorpije, seks je veoma ozbiljna stvar, pa zbog toga prolazne veze i povrsni odnosi, nisu nesto sto ce ih zainteresovati. 


Strelac u seksu

Strelac seks shavata kao zabavu.On je avanturista koji kao i u zivotu, tako i u seksu voli sve da isproba. Uziva kada mu partner unapred govori sta ce mu raditi. Vrlo rado menja partnere, jer smatra da jedan nije dovoljan da mu pruzi dovoljno raznovrsno iskustvo. Vole uniforme i seks u prirodi, pa njihov partner mora biti otvoren za sve. Vise im je stalo do sopstvenog zadovoljstva, pa u tom smislu mogu biti sebicni. Skloni su promiskuitetnom ponasanju i seks ne shvataju ozbiljno, iako vode racuna o tome sta ce reci okolina. Ne podnose stege ni ogranicenja, i potrebna im je sloboda u kojoj ce moci da cesto menjaju partnere. 


Jarac u seksu

Jarcevi vole da preuzmu kontrolu i da budu u nadredjenom polozaju. Nisu preterano mastoviti, ali su jedan od najizdrzljivijih znakova u horoskopu. Vole uniforme i vezivanje, ali samo ako su oni ti koji vezuju. Uglavnom su verni svom partneru i trude se da mu maksimalno udovolje, pa ako primetite da vas Jarac ne posvecuje puno paznje seksu, vreme je da se zabrinete. Pre nego sto postanu intimni, jako im je vazno da upoznaju partnera. Najvise vole jednostavan seks i onaj u kome oni imaju potpunu kontrolu. Uzivaju i u perverzijama gde pre svega treba navesti sadizam. U vecini slucajeva su verni partneru.


Vodolije u seksu

Vodolije nisu sklone predigri i odmah prelaze na stvar. Vole da ih drugi gledaju dok imaju odnos,ili da oni budu posmatraci tokom tog cina. Posmatraju partnera tokom odnosa, pogotovo njegovo lice i prate njegovo ponasanje. Vole razlicite poze, a erotske filmove obozavaju. Sa njima je seks moguc uvek i svugde. Skloni su esperimentisanju i perverzijama, pa im grupni seks ili seks na neobicnim mestima nije nimalo stran. Ne vezuju se previse za jednog partnera, a kada su u dugoj vezi, njihovo interesovanje za seks vremenom opada. Tada  imaju afere sa strane, koje se pre ili kasnije otkriju, ili oni sami priznaju neverstvo. 


Ribe u seksu

Ribe su vrlo romanticne i mastovite, i vole da zadovolje svog partnera. Veliki afrodizijak za njih su dobra hrana i vino, a stimulise ih romanticna vecera i nezno ljubljenje. Interesovanje za partnera brzo gube, pa su sklone prevarama. Kroz seksualni odnos, Ribe iskazuju svoje najdublje emocije, i uzivaju u podredjenoj ulozi. Vole partnere koji su slobodni u seksu i ocekuju da im on kaze sta zeli. Nije im strano ni da odglume kako bi partner bio zadovljan. Uporne udvarace ne umeju da odbiju, pa tesko ostaju verni samo jednoj osobi. Nisu skloni pervezijama, ali ako se to od njih trazi, rado ce pristati.

Za narucivanje NATALNOG, LJUBAVNOG ili UPOREDNOG horoskopa, mozete nas kontaktirati na: izradahoroskopaa@gmail.com

Primjedbe

Popularni postovi