Uporedni Horoskop I DEO



NAPOMENA: Slaganje horoskopskih znakova je generalno i u praksi odnosi variraju u zavisnosti od aspekata licnog horoskopa obe osobe.



Za narucivanje NATALNOG, LJUBAVNOG ili UPOREDNOG horoskopa, mozete nas kontaktirati na: izradahoroskopaa@gmail.com

Astro Tim

Ovan sa drugim znacima


Ovan i Ovan

Ova dva vatrena znaka ne gube vreme. U krevetu ce biti eksplozija strasti, pa ce to biti njihovo omiljeno mesto. Ipak ova dva znaka moraju jos na pocetku da definisu ko je od njih dvoje vodja, a ko sledbenik, inace ce biti puno problema. Pored toga, materijalna strana mora biti zadovoljena. 

Ne bi bilo dobro da rade zajedno, jer im je potrebno odredjeno vreme da se uzele jedno drugog. Usled velikih strasti, javljaju se i velike ljubomore. 

Ovan i Bik

U ovom odnosu, najbolje je da je muskarac Ovan a zena Bik. Njih dvoje su zemljani znaci i obecavaju mnogo. Ukoliko budu radili na svom odnosu, trajace dugo. Svakodnevno ce ih pratiti svadje i varnice, ali ce to u krevetu vrlo brzo zaboraviti. Oboje su jake licnosti i mogu stvoriti jaku vezu ukoliko uspeju da prebrode odredjene razlike u svom temperamentu. 

Ponekad, Bik moze biti suvise spor za jednog vatrenog i brzog Ovna. Bik u ovom odnosu ipak trpi vise.

Ovan i Blizanci

Veza Ovna i Bika ima puno potencijala. Iako razliciti, oboje teze materijalnoj sigurnosti, i sve ce uciniti da u tome uspeju. U ovoj kombinaciji, bolje je ako je muskarac Ovan a zena Blizanac, mada ni obrnuta nije losa. Mana im je sto oboje umeju cesto da prigovaraju, sto moze dovesti do raskida. Ipak njihova veza je dinamicna, i moze biti jaka. U zajednickom drustvu, njima nikad nije dosadno, 

U seksu nisu bas najbolje uskladjeni i trebali bi dosta da porade na tome. 

Ovan i Rak

Ovan je u ovom odnosu mnogo jaci od jednog emotivnog Raka, kome hladni i poslovno orijentisani Ovan bas i ne odgovara. Kombinacija ova dva znaka je jako teska, jer Ovan nece bas puno ceniti niti razumeti emocije Raka. Spoj ova dva znaka ne smatra se trajnim i pozeljnim, i ovakve veze retko kada uspeju. Rak ce zahtevati od Ovna odanost i vernost, a ovaj mu to nece moci pruziti. Razliciti stavovi po pitanju zivota, ljubavi i porodice samo ce ih udaljavati. 

Jedino sto kod njih funkcionise, je seks.

Ovan i Lav

U sluacju kada je zena Ovan, ova veza automatski postaje nemoguca. U suprotnom, ova veza je idealna. Slazu se skoro u svemu, stavovima, poslu, ljubavi, krevetu...Ovakvi brakovi poznati su kao dugi. U pitanju je prava ljubav, puna osecanja i emocija, koja moze izgraditi pravu i istinsku ljubav. 
Moraju da pripaze samo na komunikaciju, jer tu mogu zbog prirode svojih znakova imati malih problema. U ovom odnosu postoji precutan kodeks vernosti, pa bojazni i ljubomore nema. 

Jedno drugom su velika podrska i oslonac u zivotu.

Ovan i Devica

Ovan je u ovom odnosu mnogo brz, i vrsi veliki pritisak. A Devica kao Devica, voli da sve radi polako i o svemu dobro razmisli. Zbog toga su njih dvoje vecito u neskladu. Kao vrlo realna, koja pridaje znacaj sitnicama, Devica moze u mnogome nervirati jednog Ovna. Ipak, veza je moguca ako je zena Ovan, a muskarac Devica i ako dele zajednicka interesovanja. Njihova kombinacija nije idealna, ali nije ni tragicna. Devica mora da nauci da potisne svoju stidljivost, kako bi Ovan uzivao u seksu sa njom. 

Ipak, njihov odnos u se u krevetu jako brzo moze nazvati dosadnim.

Ovan i Vaga

Iako razlicita, ova dva znaka se snazno privlace, uzivajuci u trenucima u kojima dominira strast. Privlace se i dopunjuju na neobican nacin. Medjutim, koliko god sjajan seksulani zivot bio, toliko je onaj zajednicki los. Kako Vaga voli da bude se svojim partnerom, a Ovan voli svoju nezavisnost, odnos nece dugo potrajati. Negativni aspekti bice umanjeni ukoliko je muskarac Ovan, jer ce u tom slucaju postojati neznost, paznja i poverenje. 

Sa godinama, ovaj odnos postaje sve bolji. 

Ovan i Skorpija

Kombinacija ova dva znaka, u astrologiji se smatra kao vrlo mocna, na kojoj im mnogi zavide. Pre svega, oni su dobri prijatelji, i imaju zajednicki cilji, a to je materijalno bogatstvo. U krevetu predstavljaju pravu eksploziju, pokazujuci veliku seksualnu kompatibilnost i energicnost. 
Kao vatra i voda, ova dva znaka se mogu ponekad i sukobiti, nadmetati se, a ipak strepeci sta ce onaj drugi da kaze ili pomisli. 

Moraju da nauce da prihvate razlicitosti, jer u tom slucaju, ova veza moze biti na duge staze.

Ovan i Strelac

Za ova dva znaka se kaze da su idealna kombinacija koja nema konkurenciju. Izrazeno je razumevanje i postovanje, odnos, u kome partneri pomazu jedno drugom. Kao vatreni znakovi, prepuni su energije i strasti i jedno drugo podsticu da budu bolji u svemu. Sve sto rade zajedno, obojeno je entuzijazmom i optimizmom, u kome mogu mnogo toga da postignu. Kao dobri prijatelji, njih dvoje prenose toplinu odnosa i u krevet.

Za ovaj par, samo najbolje moze da se kaze.

Ovan i Jarac

Ako trazite prolaznu avanturu, u kombinaciji ova dva znaka cete je naci. Njihovi temperamenti su toliko razliciti, da je bilo sta ozbiljnije tesko odrzati. Jarcu je previse stalo do prestiza u drustvu, i njegova temeljna proracunatost moze nervirati Ovna. Jedno drutigom ce nametati svoju volju, a moze doci i do terorisanja i tiranije. Kao dva rogata znaka, u krevetu dolazi do "borbe" iz koje niko ne izlazi do kraja zadovoljan. Malo bolji odnos imace ako je zena Ovan, a muskarac Jarac. 

Ipak, u praksi se pokazalo da su uz mnogo truda, veze izmedju ova dva znaka moguce.

Ovan i Vodolija

Za razliku od vecine znakova, Ovan sa Vodolijom moze ostvariti odnos na duze staze. U njemu preovladava iskrenost i postenje, ne postoji ljubomora niti sumnja u partnera. Vodolija kao tvorac, a Ovan kao realizator ideja, odrzavace ovu vezu na zavidnom nivou, ali uz dosta razmirica i svadja. Oba znaka ulazu napor da sacuvaju svoju nezavisnost, Ovan je nepromisljen, i voli zivot od danas do sutra, za razliku od Vodolije koja budece dogadjaje itekako planira. Seksualni zivot je zadovoljavajuci, ali nije previse uzbudljiv.

Oboje bi trebali da razvijaju intelektualni odnos kako bi veza bila opustenija.

Ovan i Ribe

Ovnovi zbog sujete, a Ribe zbog svoje preosetljivosti, oboje mogu traziti previse paznje, koje im ovaj drugi ne moze dati. Ovnovi su previse grubi, a Ribe prevelike sanjalice, pa ce tesko razumeti jedno drugo. Verske i ideoloske razlike, ukoliko postoje, mogu dovesti do opasnih svadja, a nerealne Ribe, mogu zbunjivati Ovna. Ipak ova dva suprotna znaka se jako privlace. Ribe obozavaju erotiku i seksualne fantazije, sto Ovnu jako odgovara. Cak mogu i pomagati jedno drugom u slucaju nevolje.

Sreca za Ovna, sto Ribe umeju dosta da trpe.

Bik sa drugim znacima

Bik i Bik

Velika suzdrzanost, losa komunikacija i povucenost u sebe, moze dovesti dotle da se ovo dvoje nikad ne upoznaju, jer nijedan nema dovoljno hrabrosti da pridje onom drugom. Kod njih se ne moze sa sigurnoscu reci koliko ce veza trajati. Moze biti jako kratka ili jako duga. Oni su puni razumevanja i neznosti, Dobro se slazu, kako u kuhinji, tako i u krevetu. Ipak jedan od preduslova je da imaju dovoljno novca oboje kako bi veza funkcionisala, jer u suprotnom, svoju nesigurnost i nezadovoljstvo mogu prebacivati na partnera.

U nekim slucajevima, mogu biti intimno hladni i distancirani.

Bik i Blizanci

U ovoj kombinaciji, bolje ce proci oboje ukoliko je zena Bik, jer ce ona tada drzati porodicu na okupu i biti privrzenija domu od vetropira Blizanca. Blizanci se inace slabije vezuju za partnera, a to Biku moze puno da smeta. Ipak da bi se slagali u seksu, kombinacija bi trebala da bude obrnuta, gde je Bik musko, a Blizanac zena, i gde bi Blizanac treba da svoje flertovanje i svrljanje sa strane, svede na najmanju mogucu meru. Ovaj spoj donosi brojne nesuglasice i nerazumevanje. 

Bik gaji duboke emocije, i voleo bi da odnos traje, dok neozbiljni Blizanac, jedva ceka da je prekine.

Bik i Rak

Bik i Rak predstavlju jedan od hramonicnijih odnosa. Bik je jako vezan za kucu i partnera, sto jednom emotivnom Raku savrseno odgovara. Oboje su srodne, senzualne duse, i ako imaju dovoljno novca, zivece u ljubavi i slozi, u suprotnom njihov odnos se dovodi u pitanje jer "neko" mora i da zaradi. Brak ovo dvoje bi mogao biti idealan. U krevetu ima puno neznosti. 

Ukoliko su ostali aspekti harmonicni, mogu izgraditi neraskidivu ljubavnu vezu.

Bik i Lav

Lav voli da bude vidjen, da mu se dive i aplaudiraju, dok stabilni Bik vise voli da sedi kod kuce i nije vican deljenju komplimenata. To Lava moze naterati da zadovoljstvo potrazi sa strane. Oboje vrlo tvrdoglavi, mogu jedan drugom doneti mnogo problema, ukoliko ne nauce da "spuste loptu". U krevetu, ovo dvoje su najsrecniji na svetu. Bik ce pruziti komfor i udobnost, a  Lav ce zauzvrat pruziti nezaboravno erotsko zadovoljstvo. Proracunati Bik pokusace da iskoristi popularnost jednog Lava, i mozda ce u tome i uspeti, ali pod uslovom da Lavu odrzi iluziju njegovog trona. 

U tom sukobu licnosti, najvaznije je pronaci zajednicki jezik u ljubavi, i tada je sve moguce. 

Bik i Devica

U ljubavi, njih dvoje dele iste vrednosti, pa im je lako da pronadju zajednicki jezik. U vecini slucajeva, oni se potpuno poklapaju. Devica intelektualno stimulise Bika, a on deluje opustajuce na 
vecito nervoznu Devicu. U krevetu, zena Bik sa muskarcem Devicom moze uzivati, jer ce on imati sluha za njene najintimnije potrebe. S' vremenom, oni postaju manje zahtevni i oboje se zadovoljavaju uhodanim odnosom. Vole prirodu i konflikti medju njima bice retki. 

Rutina je nesto sto ce sigurno biti prisutno u njihovom odnosu i to ce ih ciniti srecnim.

Bik i Vaga

Bik i Vaga postaju jako strastveni kada se nadju u drustvu jedno drugog. Veza na fizickom nivou kod njih mnogo je jaca nego na intelektualnom. Vezani su za sve sto je lepo i umetnicki su nastrojeni.Vaga voli da izlazi i da se druzi, a Bik voli da sedi kod kuce. |Seksualni odnos je pun strasti ali i opustanja. Oboje pod uticajem Venere, vole sve sto je lepo, a u kuci ce uvek biti veselja. Biku je jako stalo do partnerove vernosti i kada je Vaga u pitanju, tu moze biti potpuno miran. 

Ukoliko prebrode pocetnu krizu, imaju sanse za duzi opstanak.

Bik i Skorpija

Bik nikako ne bi trebao da izaziva ljubomoru kod Skorpije jer ce stradati. Kod njih se javljaju ogromne kolicine strasti i emocija, velika magnetna privlacnost, pa je dugotrajna veza lako moguca. U seksu se odlicno slazu, mada ce Skorpija biti malo nezadovoljnija. Zbog ogormne zelje da vreme konstantno provode zajedno, mogu se odjednom naci u situaciji u kojoj ce im sve brzo dosaditi. Dok Bik sedi kod kuce i "uredjuje" je , Skorpija luta ostvarujuci svoje ciljeve. 

Tu nastaju prve varnice i svadje, ali u krevetu im obavezno sledi pomirenje.

Bik i Strelac

Cesto ce proci jedan pored drugog, ne primecujuci se. Vise prijatelji nego ljubavnici, njihova razmisljanja se previse razlikuju da bi stvorili vezu. Spajaju ih ljubav prema prirodi. a i u krevetu se nece lose slagati. Dublje povezanosti od toga, tesko da ce biti ili ce biti manje zastupljena. U poslu vam dobro ide ekonomija, i tu se mozete lepo dopunjavati, ali samo u hijerarhijskom odnosu, gde ce jedan biti rukovodilac, a drugi podredjeni. 

Kompatibilnost i ljubav ipak zavise od mnogih faktora, pa se moraju uzeti i ostali aspekti horoskopa licnosti.

Bik i Jarac

Oba ova znaka vole sigurnost, pa je je uspeh na poslovnom i privatnom planu zagarantovan. Njihovo shvatanje ljubavi je gotovo savrseno, a odnos pun neznosti i topline. U partneru nalaze upravo ono sto im je potrebno, osecaj sigurnosti, vernosti i privrzenosti. Vrlo su radni i stedljivi, i vezuju ih zajednicka interesovanja imovine, zemljista i slicno. Njihov odnos je harmonican jer im je oboma vazno da su uskladjeni, kako na fizickom, tako i na mentalnom nivou. 

Bas zbog tog idealnog odnosa, moraju da se cuvaju posesivnosti, Sa godinama se bolje slazu. 

Bik i Vodolija

Ova dva znaka su kao nebo i zemlja. Vodolija ne razmislja o sadasnjem trenutku, njemu je cilj vazan, a kod Bika je upravo suprotna situacija. On postaje posesivan i ne podnosti leprsavost jedne Vodolije. Zbog jako razlicitih pogleda na svet i zivot, njih dvoje mogu jedino biti prijatelji i nista vise od toga. Razlicita individualnost i malo toga zajednickog je ono sto ovu vezu nece dovesti do ostvarenja, Jedan ce uvek biti nezadovoljan.

Sanse za opstanak ipak postoje, ukoliko njihovi licni horoskopi imaju povoljne aspekte. 

Bik i Ribe

Bik i Ribe su suprotnosti koje se privlace. Ova kombinacija moze doneti jednu vrlo romanticnu ljubav prepunu emocija i iznenadjenja. Mogu biti idealan par, u kome ce BIk Ribi pruziti neznost i zastitu koja je njoj potrebna.Oboje su izuzetno strastveni ljubavnici, pa je nekad potrebno da se malo "ohlade".Veza moze dugo trajati i biti puna ljubavi. Jako je vazno da bar neko od njih dvoje razmislja o novcu. 

Ukoliko i postoje neke razlike medju njima, oni ce se medjusobno samo dopunjavati.

Za narucivanje NATALNOG, LJUBAVNOG ili UPOREDNOG horoskopa, mozete nas kontaktirati na: izradahoroskopaa@gmail.com

Astro Tim


Primjedbe

Popularni postovi